Go to Top

Alfara del Patriarca posa fi a les seues festes amb una nit de disfresses molt creativa i divertida

L’Ajuntament d’Alfara ha celebrat la seua fi de festes amb una gran nit de disfresses amenitzada per dues xarangues i l’orquestra La Pato, organitzat i patrocinat pel consistori. El grup ‘Bandidos’ amb el seu llavador de cotxes dinàmic guanyà el primer premi, valorat en 150 euros, i la clavaria de la Mare de Déu dels Desemparats va aconseguir el segon guardó de 75 euros. En Infantil, el grup ‘Les Cuquis’ va guanyar el segon premi amb un xec de 50 euros, i Sant Vicent obtingué el primer guardó i un xec de 100 euros.

“Estem molt contents per l’alta participació de gent disfressada i el bon ambient d’aquests dies”, explica Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població i regidora de Festes. Des de la seua regidoria també s’ha volgut destacar l’agraïment als festers i festeres, penyes, comissió, i associacions per tot l’esforç realitzat aquests dies per fer gaudir a tota la població d’unes bones festes. També s’ha reconegut “el treball ben fet del personal de l’ajuntament, manteniment, punt violeta, seguretat, policia, i de totes aquelles persones que han fet possible que tot estiguera en el seu lloc i en el moment adequat”. Per altra banda, el consistori a donat les gràcies al veïnat “per la paciència i respecte en aquells moments de molèsties”.

Com a colofó de les festes, ahir, dijous 25 d’agost, també es feu entrega dels guardons del concurs Engalana el teu balcó o finestra. Membres de l’equip de govern i clavaries foren els encarregats d’atorgar els reconeixements. El primer premi fou per a Teo i Mari amb la seua façana dedicada a la patrona de la població i nom del carrer: Santa Bàrbara. El segon guardó recaigué en Victoria i el balcó “Tornem a viure… tornem a volar”. I el tercer lloc es va concedir a Joan amb “Per un món més verd”.

Alfara del Patriarca inicià les seues festes patronals i populars el 15 d’agost amb multitud d’actes per al veïnat de totes les edats i un programa molt complet. El ‘respecte’ i la frase ‘Viu Alfara en festes’ han sigut els protagonistes d’aquests dies tan especials en què s’ha pogut tornar a celebrar amb molta il·lusió les festes després de dos anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X