Go to Top

Tres estudiants inicien pràctiques a l’ajuntament d’Alfara en l’àmbit de l’educació i administració

Tres estudiants han començat pràctiques formatives a l’ajuntament d’Alfara del Patriarca i faran els seus primers passos en el mercat laboral gràcies a aquesta iniciativa subvencionada per la Diputació de València. Aquesta acció s’integra en el marc del programa de “Pràctiques formatives per a joves” de la institució provincial.

L’objectiu primordial és la formació dels estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits en els seus estudis acadèmics. “Podran aprofitar els mesos d’estiu per a guanyar experiència professional i posar en pràctica l’aprés en els seus estudis”, explica Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca. “Tots els anys donem oportunitats a joves que necessiten experiència per a introduir-se en el mercat laboral”, indica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local.

Els beneficiaris d’aquestes beques estan cursant Administració i Direcció d’Empreses, Dret i Ciències Polítiques i Educació Infantil. Les pràctiques en l’àrea de l’administració i gestió tindran lloc en els mesos de juliol i agost, mentre que la d’educació es desenvoluparà al juliol dins de l’àmbit de l’Escoleta municipal. Aquestes pràctiques s’intentaran adaptar als estudis que estan realitzant i la formació que ja deposen els estudiants, que en la present edició tenen entre 20 i 22 anys.

X