Go to Top

La Tenda Llarga dona l’últim premi de la campanya de foment del comerç local “a Alfara de tot i a prop”

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat l’últim sorteig de la campanya de foment del comerç local “a Alfara de tot i a prop” d’aquesta edició. La veïna Amparo Alfonso ha sigut l’afortunada, qui va omplir la seua papereta a la Tenda Llarga.

Aquest ha sigut l’últim guardó de la campanya, que ha entregat un total de 1.650 euros, des del mes d’octubre, per ser utilitzats als establiments de la localitat. A més, amb una mitjana d’uns 1.000 participants al mes, amb pics de major activitat com en Nadal, s’ha aconseguit un volum de negoci de més de 100.000 euros, que han repercutit als negocis d’Alfara.

“Volem agrair als comerços de la població la seua participació en aquesta iniciativa, així com al veïnat per la bona acceptació que ha tingut la campanya i l’alta participació cada mes en la mateixa”, indica Sonia Rodado, regidora de Promoció Econòmica.

Aquesta ha sigut la segona edició de la campanya de foment del comerç local “a Alfara de tot i a prop”, una iniciativa que nasqué per potenciar les compres a la població. Els interessats en participar i guanyar 150 € per gastar als establiments d’Alfara del Patriarca adherits al programa, sols havien de reomplir les paperetes que els comerços de la localitat entregaven a la seua clientela per compres superior a 10 euros, i després depositar la participació en les urnes situades en espais municipals (ajuntament, Espai Jove i poliesportiu). Cada mes s’unien tots els cupons i s’extreia una papereta guanyadora. A més, en desembre, per fomentar les compres de Nadal al municipi, el sorteig es va fer doble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X