Go to Top

Alfara del Patriarca millora la domòtica, eficiència energètica i instal·lacions del poliesportiu

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha executat diferents obres de millora, domotització i eficiència energètica en les instal·lacions del seu poliesportiu municipal El Paretó. S’han ampliat el nombre de vestuaris del camp de futbol, de quatre a sis, perquè puguen ser empleats per més disciplines esportives i se’ls ha equipat amb mobiliari nou. A més s’han pintat portes i baranes.

Per altra banda, s’han ubicat nous punts d’il·luminació tant en la zona del parc infantil com façana exterior del trinquet. També s’ha dotat d’Internet, amb fibra òptica, totes les dependències del poliesportiu per millorar la domòtica de les instal·lacions i en un futur poder realitzar retransmissions esportives.

Per a una millor l’eficiència energètica, s’ha renovat la instal·lació de plaques solars i s’ha domotitzat tota la il·limunació per a minvar la despesa en llum. Amb una app es podrà programar l’apagat i encesa de les lluminàries de les diferents zones esportives.

Al desembre també es feren treballs de manteniment en la gespa artificial amb l’enceball de cautxú del camp de futbol. També s’han dut a terme actuacions de manteniment a la piscina, i s’ha substituït el filtre de la zona de bany infantil. En 2023 s’ampliaran els aires condicionats del gimnàs municipal per donar servici a dues sales que ara no disposen d’aquests aparells.

“Hem optat per millorar i maximitzar el servici que es dona amb les instal·lacions esportives disponibles a la població, alhora que s’ha treballat en l’eficiència energètica”, explica Jaume Martínez, regidor d’Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X