Go to Top

Alfara del Patriarca instal·la plaques d’espais lliures de LGTBi-fòbia en els edificis municipals

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca reivindica els drets del Col·lectiu LGTBI amb diferents accions que tindran lloc del 21 al 28 de juny, Dia Internacional pels Drets del Col·lectiu LGTBI. La campanya s’ha iniciat amb la instal·lació de plaques d’espais lliures de LGTBi-fòbia en l’entrada dels principals edificis municipals, com són l’ajuntament, l’Espai Jove, el Centre Cívic i el poliesportiu municipal El Paretó.

D’aquesta manera, tal com assenyala Marisa Almodóvar, alcaldessa d’Alfara del Patriarca i regidora d’Igualtat, “es reafirma el nostre compromís de lluita per la igualtat efectiva de tracte, d’oportunitats i de drets de les persones LGBTi”. En els senyals es pot llegir la següent llegenda: “Alfara pels drets de les persones LGTBi”. Almodóvar ha volgut deixar de manifest que en “les nostres instal·lacions i en el municipi no hi ha espai per a actituds ni comportaments inadequats i que no respectin a tots els col·lectius”.

D’altra banda, el dissabte 25 de juny tindrà lloc la gimcana “Navegant per un riu de colors” dirigida al públic infantil per a fomentar i aprendre de manera lúdica el respecte a les diferències. Mitjançant diferents dinàmiques els participants adquiriran eines per a trencar estereotips i prejudicis cap al col·lectiu LGTBi, resolent dubtes i aclarint conceptes. Aquesta activitat es desenvoluparà dins de la festa de fi de curs de les escoles esportives municipals per a fomentar una major participació. “S’utilitzarà el joc com a eina educativa, d’inclusió i d’aprenentatge cooperatiu”, explica Jaume Martínez, regidor d’Educació i Esports.

A més, per a donar visibilitat, i fomentar una igualtat real, al llarg de tota la setmana també es realitzarà una campanya de divulgació en defensa dels drets del col·lectiu LGTBi en les xarxes socials municipals. Des del consistori es treballa per protegir les llibertats i drets de tot el seu veïnat, fomentant el respecte i igualtat de tots els col·lectius.

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE L’ORGULL LGTBi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X