Go to Top

Alfara de Patriarca estableix dos rutes escolars segures

L’ Ajuntament d’ Alfara de Patriarca ultima les obres de dos rutes escolars segures, d’accés peatonal, per a les xiquetes i xiquets que van als centres educatius de “San Juan de Ribera” i “Ramón y Cajal”.

Les obres comprenen l’eixamplament de les voreres, així com la millora de l’accessibilitat amb el rebaix de les voreres i la traçabilitat i senyalitzades per poder identificar la ruta escolar.

També està previst que es col·loque una tanca protectora a l’altura del col.legi “Ramón y Cajal”, a l’avinguda primer de maig, per dificultar l’accés a la carretera dels escolars.

Totes aquestes actuacions es complementaran amb la intervenció del Pla Director per a Smart City al qual el municipi està adherit i que pretén implantar per a l’alumnat de l’ últim cicle de primària, un sistema de seguiment i notificació de l’arribada de les xiquetes i els xiquets als centres escolars, a través de dispositius bluetooth. D’aquesta manera es podrà saber quan han arribat a l’escola.

Amb aquestes mesures l’Ajuntament pretén crear condicions més segures de camí a l’escola, incrementant l’ autonomia de les xiquetes i els xiquets i la confiança de pares i mares i reduint, al mateix temps, els desplaçaments en vehicles privats evitant col·lapses i ajudant així també al medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X