Go to Top

Millores en els centres educatius públics municipals

Els centres educatius públics d’Alfara del Patriarca inicien el curs escolar amb millores que ha emprès l’Ajuntament. Les actuacions s’han realitzat en l’escola infantil “L ‘Escoleta” i el CEIP Sant Joan de Ribera.
A “L ‘Escoleta”, a través de la regidoria de Foment i Urbanisme, s’ha procedit a canviar el terra de goma anti-cops i anticaigudes que estava en mal estat a la zona infantil del pati que fan servir els nadons, a partir de 12 mesos i les xiquetes i xiquets.
D’altra banda, el col·legi Sant Joan de Ribera, gaudeix del servei de consergeria durant totes les seues hores lectives, a diferència de l’any passat, que només disposaven als matins de la prestació.
A més, des de la regidoria de Desenvolupament, s’ha reforçat la neteja de l’escola i al gimnàs. Per a aquest treball s’ha procedit a augmentar la contractació d’una persona més, a través de les borses de treball ocupacionals del Consistori.
Més de 250 escolars de centres públics s’han anat incorporant des de principis de setembre, a Alfara del Patriarca gaudint de les millories efectuades.

69665109_1378678788948315_7929211314403016704_o

cole

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X