Go to Top

L’Ajuntament llança ajudes de més de 40.000 euros per al comerç, hosteleria i famílies vulnerablesL’ Ajuntament d’Alfara de Patriarca ha aprovat en Ple una línia d’ajudes extraordinaris de 42.593 euros destinades a autònoms, xicotets comerços i famílies vulnerables per pal·liar les conseqüències econòmiques ocasionades per la crisi de la Covid-19.
Aquestes subvencions estan destinades a l’exempció de taxes com la d’escombraries o la d’ocupació de terrasses en bars, així com ajudes a l’adaptació de comerços per compliment amb la seguretat sanitària o lloguer de local.
Amb aquestes mesures el Consistori busca també reactivar l’economia local, on els xicotets comerços i bars van estar obligats a tancar a conseqüència de la pandèmia.
El termini de sol·licitud i lliurament de documentació és de el 8 de juny al 23 de juny de 2020.

2 Respostes a "L’Ajuntament llança ajudes de més de 40.000 euros per al comerç, hosteleria i famílies vulnerables"

 • Maribel
  10/06/2020 - 13:20 Respondre

  Donde se recoge la solicitud para pedir la ayuda?Que requisitos se piden para pedir la ayuda de familia vulnerables???

  • comunicacio
   12/06/2020 - 11:38 Respondre

   Buenos días Maribel, la solicitud es a través de registro de entrada. Si la haces a través de registro telemático la encontrarás en el icono de administración electrónica de esta misma página web. Si el registro es en departamento de administración del Ayuntamiento, allí mismo le facilitarán la solicitud con un impreso de registro de entrada.
   Esperamos haberle sido de ayuda. Saludos cordiales!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X