Go to Top

L’Ajuntament inaugura tres nous carrers dedicats a persones del municipi

Pedro Tortajada, mestre d’escola, José Ramón Molins, cronista i Milagros Granell Lluesma, matrona, han estat els protagonistes en la inauguració dels tres nous carrers d’Alfara del Patriarca.
Un emotiu acte, juntament amb les famílies, per recordar aquestes tres persones que van ser tan importants per al municipi i que han deixat empremta entre antics alumnes de Don Pedro Tortajada, companys d’investigacions i publicacions de Jose Ramon, així com, l’orgull amb què algunes generacions d’ alfarers nomenen Milagros “la tia Cabella”, com la dona que els va portar al món. Aquest és un premi a la seua dedicació al llarg dels anys.
Llorenç Rodado, alcalde d’Alfara del Patriarca, ha destacat la solidaritat, voluntareidad i sacrifici que van tenir Pedro, Jose Ramon i Milagros en els seus treballs. Una filosofia de vida que avui anomenem “Fer Poble”, assegura Rodado.
Una celebració, on les famílies van descobrir les plaques amb els noms dels carrers i van tenir unes paraules de record cap als seus éssers estimats.
Josep Marí, regidor de cultura, va recordar a tot el públic assistent la valuosa trajectòria per al municipi, del Mestre, el Cronista i la Matrona d’Alfara del Patriarca.

   

                  

               

, , , ,
X