Go to Top

Es firma un conveni amb la Fed. de Pilota per a la celebració d’una jornada del Circuit La Bolata

El passat dimarts 24 d’octubre es va firmar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca i la Federació de Pilota Valenciana, per a la celebració d’una jornada de la fase regular del “II Circuit a Llargues La Bolata” de 2017/2018. La intenció és mantenir la vigència del conveni en anys posteriors, així com obrir la possibilitat a més jornades de partides en la localitat.

Es tracta d’un conveni on dóna la possibilitat d’apropar la modalitat de llargues a la província de València, sent Alfara del Patriarca l’únic municipi d’aquesta província en allotjar el campionat que celebra la seua segona edició, gràcies, entre altres coses, a la llarga tradició en Alfara del Patriarca per la modalitat de llargues i ser promotora de la dita disciplina, així com del Trofeu de Llargues d’Alfara del Patriarca, que aquest passat agost va celebrar la seua 53é edició.

S’aferma el suport del consistori a l’esport, com ja s’anava apreciant amb el seu recolçament al club local, participant habitual en lligues d’altres modalitats de pilota valenciana com galotxa i frontó.A més, la construcció del nou trinquet, té com a previsió que s’acabe el desembre de 2017.

El 22 d’octubre començà a Relleu i passarà pels municipis de Callosa d’En Sarrià (29 d’octubre), Alfara del Patriarca (12 de novembre), Ondara (19 de novembre) i Xaló (26 de novembre), celebrant-se la final en Orba el pròxim 17 de desembre.

El calendari del II Circuit la Bolata portarà els equips de Benidorm, Campello, Sella, Parcent, Agost i Més Pilota-València.

La festa de la pilota valenciana a Alfara del Patriarca del dia 12 de novembre comptarà, entre altres, amb les 3 partides corresponents (a les 10.00 h, a les 12.00 h i a les 15.00 h) al carrer Major, d’un grup de música per amenitzar el dinar i d’activitats per a xiquets i xiquetes, perquè coneguen i practiquen l’esport.

DSC03652-ok DSC03654-ok

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X