Go to Top

L’ajuntament d’Alfara organitza el seu segon concurs ‘Engalana el teu balcó o finestra’

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca organitza el seu segon concurs “Engalana el teu balcó o finestra”, amb l’objectiu de traslladar i motivar l’ambient de les festes als balcons i finestres del municipi. Aquest certamen està organitzat per la regidoria de Festes, i es durà a terme del 19 al 25 d’agost.

“Després de la bona acceptació del certamen de l’edició passada, enguany que podem tornar a celebrar amb molta il·lusió les nostres festes patronals, volem que el poble torne a lluir amb tota la seua esplendor, alegria i bellesa que caracteritzen aquestes dates”, explica Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població.

Cada concursant podrà participar amb un màxim d’una fotografia. El veïnat podrà decorar l’exterior de les seues vivendes amb qualsevol material i temàtica, sempre que no dificulte el pas de vianants i els elements estiguen ben ancorats.

Per participar, els concursants hauran de traure una fotografia del balcó o finestra que haja engalanat amb motiu de les Festes. Posteriorment, s’haurà d’enviar aquesta imatge al correu comunicacio@alfaradelpatriarca.es amb el seu nom, telèfon de contacte i adreça de l’habitatge. Després haurà de pujar la foto a alguna de les seues xarxes socials amb l’etiqueta #viualfaraenfestes i etiquetar a l’ajuntament: @ajuntamentAlfaradelpatriarca (Facebook) @aj_alfaradelpatriarca (Instagram) @Alfarajuntament (Twitter).

Els balcons o façanes hauran d’estar decorats, almenys, des del 19 fins al 25 d’agost. El jurat, en la seua labor de selecció del premiat, valorarà fonamentalment l’originalitat de la composició, la qualitat ornamental, i l’harmonia del conjunt i disseny.

Hi haurà tres guardons, el primer premi de 200 €, el segon premi 100 €, i el tercer premi 75 €. La decisió del jurat, que serà inapel·lable, es farà pública en la web www.ajuntamentalfaradelpatriarca.es i el guanyador serà avisat telefònicament. El jurat podrà declarar desert aquest certamen, per motius justificats i deixar sense efecte la concessió del premi.

L’ajuntament convida també a tota la població a engalanar els seus habitatges amb els cobre-balcons que foren repartits l’any passat. Les Festes Patronals 2022 d’Alfara del Patriarca tindran lloc del 14 al 25 d’agost.

BASES II CONCURS “ENGALANA EL TEU BALCÓ O FINESTRA”

X