Go to Top

LA UCH-CEU engega un servei per realitzar valoracions de fisioteràpia pediàtrica.

La Universitat CEU Cardenal Herrera engega un servei per realitzar valoracions de fisioteràpia pediàtrica gratuïta als seus fills (nens i nenes d’entre 4 i 12 anys) en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

L’objectiu d’aquestes avaluacions serà detectar o descartar la presència d’alteracions de la postura, tals com l’escoliosi, i d’alteracions de la musculatura estabilitzadora de la pelvis, de l’esquena i/o dels membres inferiors (cames i/o peus). És a dir, avaluar la postura i el moviment del menor.

La valoració la realitzaran els alumnes de tercer de Grau de Fisioteràpia, sota la supervisió i adreça del professor de Fisioteràpia Pediàtrica de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Jorge Montero Cámara i a tot moment els nens i nenes podran estar acompanyats de la persona encarregada i responsable d’ells.

A més, les dades personals seran utilitzats únicament per elaborar un informe que li serà lliurat en sobre tancat al pare, mare o tutor del menor, segons cas.

L’activitat es realitzarà en horari de vesprades (durada aproximada d’una hora) a les aules de pràctiques de Fisioteràpia de la Facultat de Ciències de la Salut (C/ Santiago Ramón y Cajal s/n – Alfara del Patriarca). Per a la realització d’aquesta, els menors hauran d’acudir amb roba còmoda (pantalons curts, vestit de bany, o vestit de bany tipus top en el cas de les nenes) a fi de facilitar la visualització correcta de l’esquena i espatlles.

Si estan interessats a participar, hauran d’emplenar un formulari, disponible al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnG2dbfvx8nWZXR3rARwXtWlb5KGbrONjiXrXRFop_DSIsHA/viewform

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X