Go to Top

La Mancomunitat presenta la I Trobada del Pla d’Igualtat del Projecte Global del Carraixet

El dijous 23 de novembre a partir de les 9.00 hores, va tindre lloc la I Trobada del Pla d’Igualtat del Projecte Global del Carraixet. L’acte, celebrat en el Saló de plens de l’Ajuntament de Vinalesa i inaugurat pel President de la Mancomunitat Llorenç Rodat i Mora i l’alcaldessa de Vinalesa Alba Catalunya Peydro, es va compondre de tres taules redones en les què es van tractar distints assumptes relacionats amb la igualtat de gènere.

En la primera, en la que van participar tots els membres de la Comissió Global d’Igualtat del Projecte Carraixet, es va fer un intensiu repàs de la implementació actual del pla d’igualtat en la pròpia Mancomunitat així com els pròxims objectius per a 2018.

En la segona, moderada per Marisa Almodóvar, Coordinadora del Projecte Global i Regidora de Benestar Social i Igualtat d’Alfara del Patriarca, el tema central va ser la incidència del gènere en la intervenció social. En ella van participar les diverses treballadores socials i pedagogues de Vinalesa, Foios, Alfara del Patriarca i Bonrepòs i Mirambel.

La trobada es va clausurar amb la tercera taula redona en què es van debatre distints assumptes sobre l’estat actual de la coeducuació i els reptes futurs del sistema educatiu amb la presència de distints membres de la comunitat educativa dels pobles integrants del Projecte Global d’Igualtat del Carraixet i Ruth María Abril (Directora de la Unitat d’Igualtat de la Universitat CEU Cardenal Herrera) i Ana López Navaijas (Assessora del CEFIRE en Educació Inclusiva, Servici de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació Investigació Cultura i Esport).

 

IMAGEN 1 IMAGEN 2 IMAGEN 3

X