Go to Top

La Generalitat obri termini de subscripció per a 1.000 places com a auxiliar de platjaL’Agència de Seguretat i Resposta davant les Emergències (AVSRE), dependent de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, contractarà a 1.000 joves d’entre 18 i 30 anys com a assistents de turistes a les platges per oferir durant els mesos de juliol i agost informació sobre normes de seguretat i protecció.
Aquests i aquestes joves assistents de turistes proporcionaran informació sobre les normes de seguretat i protecció que la ciutadania ha de seguir per fer compatible i gaudir de les platges i la salut de les persones, al temps que es garanteix el compliment.
Els joves i les joves contractats rebran durant els últims deu dies de juny formació sobre les mesures de seguretat i protecció que han de traslladar a turistes i persones usuàries de les platges.
Les persones assistents de turistes aportaran també informació a la conselleria sobre l’estat d’ocupació de les platges.
Les funcions dels llocs seran les de vetllar pel compliment de les mesures de distanciament social tant a la zona seca com en els accessos; realitzar tasques emmarcades en l’àmbit de la comunicació i informació de el document de Guia de Platges Segures; col·laborar en el control d’accés i aforament de platges; assegurar el correcte ús, per part de les persones usuàries de les platges, dels itineraris marcats per a l’entrada i sortida de la zona seca; col·laborar amb els ens gestors en ordenar i planificar un bany segur, així com notificar les incidències a la Policia local a través de les comunicacions que els seran lliurades.

En cas de produir-se una emergència contactaran amb el 112. Així mateix, han d’informar diàriament, i sempre que així siga requerit per l’òrgan corresponent, de la situació de la platja pel que fa a ocupació i incidències i tindran mobilitat provincial.

Aquest pla d’ocupació temporal ve justificat per la situació d’emergència generada per la COVID-19, davant la qual la Generalitat està treballant i col·laborant amb els ajuntaments de cara a l’elaboració de plans de contingència.
Les sol·licituds s’han de presentar a través del web de Laboratori, GVAJobs, i el termini finalitzarà a les 14.00 hores d’aquest divendres, 12 de juny.

GUÍA PER A INSCRIURE’S

Per a més informació al Departament d’ Orientació Laboral de l’ Ajuntament: 678 003 103

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X