Go to Top

La Festa de l’Esport d’Alfara del Patriarca reuneix a 160 veïns i veïnes practicant diferents modalitats

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat la seua segona Festa de l’Esport amb un gran èxit de participació. 160 persones, entre adults i menors, es van inscriure en les diferents activitats que tingueren lloc el dissabte 29 d’octubre al poliesportiu municipal “El Paretó”.

Aquesta celebració compta amb la col·laboració dels clubs esportius locals. I es varen practicar una gran varietat d’esports. També hi hagué unflables i un esmorzar saludable per a tots els participants.

“És una jornada per a donar a conèixer les principals modalitats esportives que es practiquen en la població, al mateix temps que es fomenten hàbits de vida saludable i un estil de vida actiu”, explica Jaume Martínez, regidor d’Esport.

En la jornada van poder participar xiquets i xiquetes nascuts des de 2019 al 2011, incloent-hi les categories pre-benjamí, benjamí, i aleví. Mentre que les persones adultes pogueren practicar gimnàstica i zumba.

Aquest mes prossegueixen les celebracions per fomentar l’esport a la població. El 18 de novembre tindrà lloc la Gala de l’Esport, que premia les millors pràctiques esportives i als esportistes locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X