Go to Top

El veí Juan Carlos Esteban Ferrer ha completat la prova internacional del IronMan a Maastrich

El passat 6 d’Agost, a Maastricht, es va produir l’esdeveniment del IronMan, una prova a escala mundial que consta de 3,8 km de natació, 180 km de bici i 42,2 km de carrera a peu.

El nostre veí, Juan Carlos Esteban Ferrer, va estar un dels participants quedant en la posició 293 de 1331 esportistes. Segons les seues paraules “Ha sigut una experiència increïble i sense apenes haver-me recuperat ja estic mirant en el calendari quin serà el pròxim repte”.

La carrera es desenvolupà en tres disciplines diferents: 3,8 km de natació, 180 km de bici i 42,2 km de carrera a peu. Els resultats de Juan Carlos van ser, separats per segments: el segment de la natació es va desenvolupar en el riu a una sola volta resolta en 1 h 04minuts, en el tram de la bicicleta realitzaren dues voltes a un recorregut de 90 km, completant els 180 km en 5 h 49minuts, segons les seues paraules “un circuit molt exigent però preciós, endinsant-nos en paratges molt bonics dels afores de la ciutat”, finalment quedava la marató, dividida en quatre voltes, el temps final d’aquest va ser de 3 h 47minuts, arribant a meta després de 10 h 52minuts de competició.

L’Ajuntament li procurà una bandera de la localitat per a l’arribada a meta, on es vol que la signe i marque on ha estat desenvolupada la prova esportiva, per exposar-la a l’Ajuntament, i que tot aquell esportista de la población d’Alfara del Patriarca, que realitze una prova fora de la comunitat se la puga dur i omplir-la dels esdeveniments esportius realitzats pels nostres veïns i veïnes.

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca i tots els seus ciutadans estem orgullosos de la magnífica gesta que el nostre veí ha realitzat a Holanda.

Juan Carlos Esteban Ferrer-Ironman4.pg Juan Carlos Esteban Ferrer-Ironman3 Juan Carlos Esteban Ferrer-Ironman2                                                            Juan Carlos Esteban Ferrer-Ironman1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X