Go to Top

“El teu gos, la teua responsabilitat”, la nova campanya de sensibilització per aconseguir un poble més net.

L’ Ajuntament d’Alfara del Patriarca ha posat en marxa una campanya per aconseguir mantenir un poble més net, concretament, per als carrers, perquè queden lliures d’excrements d’animals i les façanes sense orines.

El Consistori s’ha implicat en l’ajuda als veïns perquè aquest procediment es duga a terme amb èxit, és per això, que ha publicat una carta als veïns on explica totes les mesures que duran a terme, perquè entre tots aconseguim una població neta d’excrements, orins i males olors.

Evitar la corrosió del mobiliari urbà i les façanes dels veïns és una de les primeres accions que contempla aquesta campanya de sensibilització al ciutadà. Tots els interessats poden recollir una cantonera a l’Ajuntament per col·locar-les en els seus habitatges.

Una altra de les mesures dutes a terme ha estat la legislativa, amb l’aprovació de l’ordenança municipal sobre protecció, benestar i tinença d’animals de companyia.

SOL·LICITUD MUNICIPAL AL CENS D’ ANIMALS DE COMPANYIA

 

cartelleliminem-001

,

Una resposta a"“El teu gos, la teua responsabilitat”, la nova campanya de sensibilització per aconseguir un poble més net."

  • Maria José Gavilá
    08/02/2019 - 08:31 Respondre

    Una campaña muy necesaria. Hay propietarios de perros que olvidan q dejando orinar a sus perros en las aceras están convirtiendo nuestras calles y fachadas en sucias y malolientes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X