Go to Top

El festival musical Juliol a la fresca conclou amb més acollida que mai en la seua tercera edició ……………………………………

El festival de música que amenitza la plaça d’Alfara del Patriarca durant cada divendres de juliol s’ha celebrat per tercer any consecutiu i ha assolit el major èxit de totes les seues edicions.

El mes d’espectacle va començar de la millor manera possible, amb folk valencià de la mà de Pep Gimeno “Botifarra” i La Rondalla, actuació en què hi va haver un públic quantiós compost de joves i majors. Aquesta aproximació a la cultura popular a la fresca amb música en directe va encoratjar la gent a participar de la resta de concerts.

La festa va continuar el següent divendres amb la interpretació de The Smilen Trio, grup que va oferir una innovadora actuació de jazz manouche, swing i blues amb dos guitarres i un contrabaix. L’ambient va ser tranquil i, novament, acollidor. Mentre les xiquetes i els xiquets gaudien del concert des de les primeres files, les persones de més edat acompanyaven la bona música amb copetes de vi.

Juliol a la fresca va prosseguir amb el recital líric que van oferir la soprano Mireia Marí i el pianista José Madrid. Aquesta aposta per la música clàssica va rebre una gran acollida per part de la població d’Alfara, ja que hi va assistir molta gent. A més a més, detalls com que el piano fora de cua, amb una molt bona sonoritat, i que es repartiren copes de cava van fer la nit encara més entranyable.

Finalment, el darrer divendres del mes, es va realitzar un ball social de swing i lindy hop amb música de blues i jazz en directe. Va ser una novetat que va agradar molt al públic, vist que tant infants com majors es van congregar a la plaça i van gaudir de la dansa en un ambient d’allò més alegre. Una vegada més, es van oferir copes de vi i cava a les persones assistents per tal d’amenitzar i refrescar la vetllada.

A poc a poc, l’estiu va consolidant-se al nostre municipi amb actes culturals i festius en què fem partícip a tota la gent que hi vol acudir. La Regidoria de Cultura agraeix al veïnat la seua assistència i espera tornar a comptar amb la seua participació l’any vinent.

PEP GIMENO BOTIFARRA

THE SMILEN TRIO

LÍRIC

SWING I LINDY HOP

X