Go to Top

Ajudes socials: bo tèrmic i telefònic …………………………………. ………….. ………………………………..

Arriba l’ajuda del govern destinada al subministrament de gas anomenat bo social tèrmic

Consisteix en vals de imports que varien segons el punt d’Espanya on resideixca, el mecanisme és un pagament únic i només per als usuaris que tinguen ja concedit el bo social elèctric, amb aquestes mesures es pretén solucionar la pobresa energètica que hi ha al nostre des de fa anys que va arrossegant la crisi.

La sol·licitud es realitza a través de la comercialitzadora de referència, les úniques que poden atorgar aquest bo social, omplint un formulari en el qual es completa les dades del titular del subministrament

Per a més informació:

https://tarifasgasluz.com/faq/electricidad/comercializador-de-referencia
https://selectra.es/energia/info/bono-social#bono-social-termico

Per al ABONAMENT SOCIAL TELEFÒNIC.
Aquesta ajuda va destinada a pensionistes i jubilats per reduir la despesa com és ara la quota del telèfon i tots aquells que tinguen la teleassistència instal·lada al seu domicili ja que s’abona per part de l’usuari una certa quantitat per tenir-lo en el seu habitatge.

La sol·licitud es realitza a través de la propietària de les xarxes en aquest cas és Telefónica i va acordat amb el govern per poder-se tramitar. S’ha d’emplenar una sol·licitud adjuntant la documentació que acredite aquesta situació per poder ser beneficiari d’això.

Més informació:

https://www.comparaiso.es/gestiones/contratar/teleasistencia

https://queadslcontratar.com/abono-social-telefono

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X