Go to Top

Avís tancament parcs i suspensió activitat esportiva municipal de forma temporal

L’Ajuntament d’Alfara del Patriarca informa que a la vista de les elevades xifres d’incidència acumulada del virus Covid19 a la comarca, oferides per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el consistori considera que són necessàries mesures addicionals en l’àmbit dels serveis públics locals per a previndre i intentar minorar aquesta incidència. Per aquest motiu:

  1. Se suspén de manera temporal, i fins a nova resolució les activitats desenvolupades i/o promogudes per l’Ajuntament d’Alfara del Patriarca, o que se celebren en instal·lacions públiques municipals: Activitats de les escoles esportives municipals i dels clubs esportius que realitzen la seua activitat en instal·lacions públiques municipals.
  2. S’ordena el tancament de parcs i jardins, incloses les zones de jocs infantils en via pública, fins a nova resolución

Resolució Decret d’Alcaldia suspensió activitats

Per altra banda, des del 25 de gener no estarà permesa l’entrada a la sala d’estudi de la biblioteca, ni es tindrà accés al catàleg de forma lliure. Es manté el servei de préstecs i devolucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X