Go to Top

Alfara s’uneix a la Xarxa Provincial de Municipis contra la violència de gènere.


La localitat d’Alfara del Patriarca ha complert tots els requisits per ser seleccionada i formar part de la Xarxa Provincial de Municipis contra la violència de gènere

Donar la millor resposta possible contra la violència de gènere és l’objectiu del consistori, així com per a la xarxa provincial que la constitueixen més de mig centenar d’Ajuntaments.

Aquesta iniciativa impulsada per la Diputació de València, des de la seua àrea d’Igualtat, dotarà de recursos i eines a tots els municipis que formen aquesta organització, “per unir esforços en la lluita d’aquesta xacra social que ens afecta a totes i tots”, assegura Isabel Garcia, el titular d’Igualtat a la Diputació.

La inversió en formació en matèria de violència de gènere, als policies i personal tècnic del Consistori, seguirà sent un dels pilars fonamentals per a la prevenció i sensibilització en l’àmbit local.
Els 49 ajuntaments adherits a aquesta Xarxa provincial han rebut la seua placa com a municipi protegit contra la violència de gènere, una condició que es revisarà periòdicament.

1 (1)

X