Go to Top

Alfara del Patriarca realitza obres de millora del cicle integral de l’aigua de la població dins del Pla Reacciona

Aigües de l’Horta informa que el dilluns 6 de juny es procedirà al tall de l’aigua als carrers Emilio Ramón Llin, Poeta Ricardo Valero, Cavallers, La Noria i Sant Vicent de 8.30 a 14 hores per obres de millora del cicle integral de l’aigua en la població. Disculpen les molèsties.

Les obres que s’estan executant corresponen al PLA REACCIONA de la Diputació de València, el cost de l’actuació ascendeix a 113.044,92 € i compta amb una subvenció concedida de 89.968,22 €.

Els treballs estan programats per trams complets, executant-se les noves conduccions en paral·lel a les ja existents per a mantindre el subministrament d’aigua als veïns afectats. Únicament serà necessari tallar el subministrament en els trams afectats per a les tasques de desconnexió de la xarxa antiga i la connexió i posada en servei de la nova xarxa per a minimitzar els temps de tall que quedaran limitats únicament al tram que s’estiga executant en aqueix moment. El primer tall, que està programat per a dilluns que ve, tan sols afectarà el tram primer i els carrers indicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X