Go to Top

Alfara del Patriarca disposa d’un nou servei de bicicletes amb la Mancomunitat del Carraixet

La Mancomunitat del Carraixet ja disposa d’un nou servei de bicicletes per a comunicar-se entre els municipis que la conformen. Així, Alfara del Patriarca, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa, podran moure’s de manera sostenible, econòmica i saludable entre ells, però també entre les localitats que disposen d’una estació intermodal com Meliana, Alboraia o València, a més es pot combinar el seu ús amb altres serveis dins de la xarxa MibisiValencia, i fins i tot utilitzar la mateixa targeta Mobilis.

Un total de 4 estacions i més de 30 bicicletes s’han posat a la disposició de les i els veïns de la Mancomunitat on les 50 primeres noves altes, s’emportaran un abonament gratuït d’un mes. Aquestes estacions es troben a Alfara del Patriarca (Plaça de la Creu), Bonrepòs i Mirambell (Avinguda Ernest Lluch), Foios (Plaça Estació) i Vinalesa (Carrer dels Jocs).

Donar-se d’alta en aquest nou servei és molt senzill, a través d’aquest enllaç (https://www.mibisivalencia.es/carraixet/abonate.php), emplenant les dades personals i pagant la quota d’alta, arribarà a casa una targeta per a poder començar a llogar bicicletes. El primer pin són els quatre últims números de la targeta, i pot ser canviat per la usuària o usuari. Existeixen dos tipus d’abonament, 12 euros anuals on els 30 primers minuts són gratuïts cada dia, i un altre de 18 euros anuals on es disposa de 120 minuts gratuïts.

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració on alcaldesses i alcaldes han donat inici al servei a Vinalesa.

El respecte cap al medi ambient, la conscienciació per la sostenibilitat i el treball per l’eficiència són les línies que segueix la Mancomunitat amb l’objectiu d’aconseguir que els municipis tinguen una conscienciació sobre l’entorn que ens envoltada. En aquesta línia també s’estan situant noves papereres i s’han plantat diferents plantes i arbres amb l’objectiu de tindre més espais naturals.

Aquest projecte ha sigut cofinançat pels fons FEDER, dins del Programa Operatiu FEDER, de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Ajuda rebuda per part de l’IVACE i pel Pla d’Inversions de la Diputació de València.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X