Go to Top

Alfara del Patriarca crea una completa agenda cultural anual amb activitats per a tots els públics

La regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Alfara del Patriarca presenta una completa agenda cultural anual amb activitats per a tots els públics. Després de l’èxit del primer espectacle que tingué lloc el 21 de maig amb l’humorista Eugeni Alemany, en el que s’esgotaren les entrades en tan sols 24 hores, en juny serà el torn de la joventut i les seues famílies. El 13,14 i 15 d’aquest mes hi haurà una exposició amb els treballs fotogràfics i audiovisuals realitzats per alumnes de cinqué i sisé de Primària de la població. Amb les seues obres i uns tallers previs duts a terme al CEIP San Juan de Ribera han aprés sobre la seua identitat personal i com a poble i ho han expressat de forma artística.

En juliol se celebrarà una Mostra de poesia i presentarà el llibre resultat del I Concurs de Poesia d’Alfara. També serà el mes més musical amb les Nits de música i entrepà de Juliol a la fresca. Gaudirem amb les actuacions de l’Orquestra de Cambra Enrique Soriano, Cubalinda i Woman on Tap de Las Wot.

Per als més menuts, després de l’estiu hi haurà tallers, teatre i música amb el programa de Cultura en família dels dies 15, 16, 22 i 23 de setembre. I també el 26, 27 i 28 de desembre. A l’octubre tindran lloc accions per a diferents públics. El 7 d’octubre actuarà Xana Teatre amb una obra de Jaume I. El 21 d’aquest mes es desenvoluparà un contacontes a la biblioteca. I el 28 d’octubre teatre per a adults amb Les picardies de Molièr.

“Volem que el veïnat ho passe d’allò més bé i gaudisca de la cultura a la nostra població al llarg de tot l’any”, explica Jaume Martínez, regidor de Cultura, qui recorda que hi haurà teatre, música, exposicions, contacontes, i tallers. Aquesta agenda es completarà amb altres actuacions pròpies de les festes de la localitat i activitats dutes a terme junt amb altres regidories.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X