Go to Top

Alfara celebra el Nadal amb activitats per a tota la família i nova il•luminació per a aquestes festes

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca celebra les festes de Nadal amb diferents activitats per a tota la família i joves de la població, així com una nova il·luminació als carrers. Amb el lema, “Nadal a Alfara”, es vol fomentar viure aquestes dates especials a la població, i recuperar la il·lusió de fer i ser poble amb les seues tradicions més arrelades, com la cavalcada dels Reis d’Orient, entre altres accions.

El nou enllumenat nadalenc, format per centenars de bombetes menudes enllaçades entre elles, simbolitza l’esperit d’un municipi connectat que torna a celebrar unit les seues festes, sempre respectant les mesures COVID19. Aquesta il·luminació serà complementada amb grans estendards d’estètica medieval per engalanar l’arribada de la comitiva reial, una de les dates més esperades a la població, tant per als xiquets com els majors, que prepara l’Associació d’Amics dels Reis d’Alfara.

Abans, el 27, 29 i 30 de desembre, es viuran jornades lúdiques per a tota la família als Jardins de l’Ajuntament, hi haurà tallers, pintacares i inflables. Per participar, caldrà inscriure’s (reserves@alfaradelpatriarca.es – 699787746). Per altra banda, els joves de la població tindran el 30 de desembre un taller de llenç a través de la Mancomunitat del Carraixet (Inscripcions en joventut@mancocarraixet.es – 618017116). Aquestes activitats es desenvolupen comptant amb la subvenció rebuda per part de la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones, amb fons rebuts del Ministeri d’Igualtat, Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere, en el marc del Pla Corresponsables.

En l’àmbit esportiu, el 26 de desembre tindrà lloc el Trofeu de Nadal del Club de Pilota Valenciana d’Alfara (CPV Alfara), i el Futbol Base Alfara del Patriarca (Fba) ha organitzat un Campus de Nadal.

Per als joves, el 3 de gener, també hi haurà un taller de teatre d’improvisació, i el 7 de gener un taller d’Hama Beads (manualitat amb comptes de plàstic). Aquestes activitats es desenvoluparan amb la Mancomunitat del Carraixet a l’Espai Jove de 10 a 12 hores, i després, de 12 a 14 hores hi haurà jocs de taula. Les places són limitades i caldrà inscriure’s en: joventut@mancocarraixet.es – 618017116.

Junts tornem a celebrar a Alfara el Nadal de forma segura i respectant les mesures COVID.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

X