Go to Top

21 Campionat Autonòmic d’Escala i Corda. Les finals de l’Autonòmic es jugaran en Alfara del Patriarca.

Les finals de l’Autonòmic d’Escala i Corda es jugaran en Alfara del Patriarca

La 21ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, que compta amb el patrocini de la Diputació de València, i el suport de l’empresa AON, afronta la seua setmana decisiva.

El pròxim dimecres 6 de març, a les 20:30 hores, el Centre Cívic d’Alfara del Patriarca (c/ Mestre Palau, 15), acollirà l’acte oficial de presentació de les finals del torneig. Mentre que les partides tindran lloc entre el dissabte 9 de març i diumenge 10.

La final de primera, televisada en directe per Àpunt, viurà un gran enfrontament entre l’Alfara de la Baronia, actual subcampió del torneig, i el Motos Lopez Massamagrell B, que compta amb els jugadors campions de la passada edició: Alberto, Alex i Juan Carlos. L’enfrontament tindrà lloc el diumenge a les 11:30 hores, en el nou trinquet de la població de l’Horta Nord. Estava previst fer aquestes finals en el trinquet de la Pobla de Vallbona, però un retard en les obres que estan millorant el recinte del Camp de Turia ho ha impossibilitat.

Previament a la final televisada es disputarà la partida de la categoria juvenil, on Algimia d’Alfara i Bar Mercat Riba-roja seran els protagonistes. Però el dissabte de vesprada ja s’hauran disputat dues partides més, la final corresponent a quarta B, a les 16 hores, amb l’Onda C i l’Almassora com a protagonistas, i la corresponent a la divisió de plata, a les 17: 30, on es jugaran el títol el Meliana B i la formació de la Universitat d’Alacant.

Tancarà aquest cap de semana de finals el diumenge per la vesprada l’enfrontament per la copa de campions de tercera, entre l’AF Arquitectura Riba-roja C i el Faura B, a les 16 hores. Jugant-se a continuació, i completant el programa de finals i el campionat, la partida de quarta A on es jugaran el trofeu corresponent l’Industa Moncada B i el Trinquet de Torrent D.

Programa de finals, trinquet Alfara del Patriarca:

Dissabte 9 de març
16:00 h. – Final 4ªB:
CPV Onda C / CPV Almassora
17:30 h. – Final 2ª:
Caixa Popular Meliana A / Universitat d’Alacant

Diumenge 10 de març:
10:00 h. – Final juvenil:
Bar Mercat Riba-Roja G / CPV Algimia d’Alfara
11:30 h. – Final 1ª
CPV Alfara de la Baronia / Motos Lopez Massamagrell B

16:00 h. – Final 3ª
AF Arquitectura Riba-Roja C / CPV Faura B
17:30 h. – Final 4ª A
Industa Moncada B / Trinquet de Torrent G

cartell pilota

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

X